PROGRAM NON-STOP!

DESPRE NOI

 
 

Santatea animalului tau este la fel de importanta pentru noi, cat este si pentru tine



Vetlife a luat nastere din dragoste pentru animale si din dorinta de a le fi alaturi atunci cand au nevoie de ajutorul nostru, fie ca sunt accidentate, bolnave sau abandonate. De aceea, am dezvoltat o unitate de medicina veterinara care ofera solutii complete si specializate de analiza, radiologie, diagnosticare, tratament, chirugie, dar si pensiune veterinara si cosmetica, oferindu-le animalutelor sprijin profesional si psihologic complet, indiferent de problemele pe care le intampina.


Sub indrumarea Dr. Orlando Cazan, fondatorul Vetlife, ne-am specializat in chirurgie veterinara complexa, reusind sa salvam animale prin interventii chirurgicale si neurochirurgicale cu un grad de dificultate deosebit de ridicat.


Serviciile Noastre

Echipa Dedicata

Sub indrumarea Dr. Orlando Cazan, fondatorul Vetlife.

Echipament Modern

Oferim solutii complete si specializate de analiza.

10 Ani de Experienta

Din dragoste pentru animale si din dorinta de a le fi alaturi.

Program Non-Stop

Sundem alaturi de tine si de animalul tau la orice ora.

Dr. ORLANDO CAZAN

DESPRE MINE

Dragostea si grija pentru animale stau la baza pregatirii mele, dar si la temelia clinicii Vetlife.

Am dorit sa intemeiez un centru medical in toata regula, care sa acopere toate nevoile prietenilor nostri necuvantatori, fie acestea de natura medicala sau pur si simplu facilitati care sa le ofere confort, precum serviciile noastre de cosmetica, pet shop sau pensiune.
Cariera mea este specializata in chirurgie veterinara complexa, reusind sa salvez animale grav ranite, din Romania dar si de peste hotare, prin interventii chirurgicale si neurochirurgicale cu un grad de dificultate deosebit de ridicat.

Rezultatele vorbesc de la sine iar daca pacientii nostri ar putea vorbi, cu siguranta ar recomanda echipa Vetlife!


.